Info

Een Buikdanseres inhuren!

Vrolijk uw feest op met een wervelende buikdanseres, we brengen iedereen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laten we aan het eind van de voorstelling iedereen lekker meedansen met rinkelende heupdoeken. Alle stijlen zijn mogelijk: Traditioneel Egyptisch, Turks, Modern Cairo Style, Baladi, Saidi of klassiek, met sluier of met zwaard, wings of isis, shamadan, sagat, solo tabla enz. Maar ook fusies zoals Tribal Fusion Bellydance of Spaans Arabisch.
Onze buikdanseres geeft shows in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, en omgeving.

Een buikdanseres huren of buikdanseres boeken? Bel 06-21427703

Boek een Bollywood danseres!

Vrolijk uw feest op met een wervelend en kleurrijk Bollywood optreden. Deze energieke Indiaase dans en vrolijke muziek staan garant voor feest!
Als het van toepassing is laten we op het laatst iedereen lekker meedansen. Onze bollywood danseres geeft shows in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, en omgeving.

Boek een Burlesque Danseres!

Spice uw feest op met een superleuke Burleske danseres. Burlesque is teasen en brengt vrolijkheid voor iedereen.
Onze burlesque danseres geeft shows in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, en omgeving.

Showteam Shazadi

Maak van uw gelegenheid een feest met de spetterende optredens van Showteam Shazadi, een heerlijke mix van Buikdans, Bollywood &  Burlesque.
Openingsact, productpresentaties, kick-offs, congress, beurs, verjaardag, bruiloft, receptie... Wij zorgen met onze wervelende show voor een uniek hoogtepunt op uw feest of manifestatie. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Combinatie dansworkshop & show

Wij kunnen uw gasten een of meerdere dansworkshops geven en na afloop een spetterend optreden verzorgen. Dit kan als thema Buikdans, Bollywood, Burlesque of Hula hebben.
De workshop kan aan volwassenen en kinderen gegegeven worden. Uiteraard nemen we ook wat aankleding mee voor de deelnemers, een ideale sfeer en gangmaker voor op elk feest!
Deze dansshows kunnen in heel Nederland geboekt worden, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, en omgeving.

Shisha-Waterpijp huren/of een luxe Shisha-waterpijp terras huren – boeken

Kom nog meer in oosters sferen en huur Shisha’s. Een waterpijp met vruchtensmaaktabak, geeft nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige luxe Shishahoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes, enz. Klik op de foto voor een vergroting. Filmpje klik hier.